Dieetti on edennyt neljänteen päivään, kakkosvaihetta yhä ja
proteiinipäivä. Kuivaa lihaa ei ole, joskus olen poron kuivaalihaa syönyt mutta
muuten ei ole tuttu ruoka. Ostin erilaisia leikkeleitä, kalkkunaa, kanaa,
porsasta, nautaa.
Nämä päivät eivät ole herkuttelun kannalta otollisia. Kyllä
vihersilppua tunkee jo korvista ulos, kun joka aterialla ja välipalalla yrittää
nauttia niitä lihan ja kalan lisäksi. Ostin kylmäsavulohta ja söin hyvällä
halulla. Sitten fb-ryhmässä tuli ilmi, ettei sitä saakaan syödä
kakkosvaiheessa.
Herneistä ja pavuista oli myös keskustelua. Kirjassa ei
mainita meikeläisiä herneitä, joten ne tulkittiin kielletyiksi. Kuitenkin
ryhmästä sai sellaistakin tietoa, että herneen ravinto- ym- arvot ovat suht
samoja kuin papujen, jotka ovat sallittuja. Niinpä ensi viikolla syön
kakkosvaiheessa hernekeittoa, se täyttää ja tekee kylläisen olon. Leikkeleet
eivät oikein pidä näläntunnetta poissa.
Tähän päivään osui noin 400 kilometrin matka juhannuksen
viettoon. Eväänä oli kurkkua, tonnikalasalaattia, kalkkunaleikettä. Maistui
puisevalta. Matkalla poikkesin markettiin katsomaan mitä sallittua syötävää
löytyisi. Venäläisiä suolakurkkuja, maitohappokäymisellä valmistettuja, ei
lisättyä sokeria. Tosi hyviä. Samoin hapankaalta ostin.
Ryhmässä tuli puhetta myös vatsan turvotuksesta. Minulla se
tuskin johtuu gluteenista tai maidosta. Joku mainitsi parsakaalin ja toinen
sipulin. Jätän nekin pois vähäksi aikaa ja seuraan turvotustilannetta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti